Cazuri

Mamă singură cu 6 copii are nevoie de ajutorul nostru!

PREZENTARE CAZ

?️ O simpatizantă a Asociației ne-a trimis un mesaj astăzi în care ne povestea despre o mamă singură care este nevoită să-și creasă singură copiii.
Tatiana este numele unei mame trecută prin multe tragedii. Acum 8 ani a privit neputincioasă cum casa i-a ars, iar după mult timp în care a suportat agresivitatea unui soț alcoolic, Tatiana a decis să ia copiii și să plece. Astăzi o membră a Asociației a vizitat familia și i-a găsit găzduiți temporar de cineva, în alt sat.

UPDATE 23.11.2018

?️ O vecină din satul ei i-a oferit o casă în care va putea să se adăpostească alături de cei 6 copii pînă în Aprilie. Copiii trebuie susținuți în școală, pentru cel mic e nevoie de scutece constant, iar săptămîna viitoare vrei să-i ducem o tonă de bricheți pentru foc.
Tatiana a primit din nou o vizită de la o membră a Asociației noastre și a dus cîteva donații. Avem nevoie în continuare de suținere pentru a le putea cumpăra bricheți pentru foc.
Articole in presa aici si aici.

UPDATE 26.11.2018

?️ Pentru că mama își făcea griji că nu va avea cu ce să le facă copiilor focul, i-am dus astăzi o tonă de bricheți pentru foc.

UPDATE 26.11.2018

?️ Pe 8 Decembrie două echipe de bărbați vor organiza un meci de handbal pentru a o ajuta pe Tatiana.

UPDATE 30.11.2018

?️ Azi e ziua unuia dintre copiii Tatianei. Gabriel a împlinit 14 ani și l-am găsit în timp ce o legăna pe surioara lui pe picioare. Tatiana a primit lemne de la o doamnă cu suflet mare din Râmnicu Sărat și cu siguranță va ieși din iarnă cu bine cu acestea și cu tona de bricheți de la Asociație.

UPDATE 5.12.2018

Ana Maria, membra Asociației care a îndrăgit foarte tare familia Tatianei, a vizitat azi copiii și le-a dus cadouri de Moș Nicolae. Azi este și ziua Tatianei!
Ana face multe fapte bune, iar dacă vreți să aflați mai multe despre asta, vă puteți alătura proiectului ei prin care oferă cadouri de Crăciun copiilor din centrele buzoiene. Vedeti mai multe aici.

UPDATE 8.12.2018

?️ Azi a avut loc evenimentul caritabil organizat pentru Tatiana. Poze și filmare găsiți aici.

UPDATE 10.12.2018

?️ Tatiana a venit azi în oraș și împreună cu Ana, cea care ajută foarte mult această familie, am fost să-i facem un abonament la cablu și internet. Seara am dus-o acasă și i-am lăsat și cîteva donații în alimente și haine primite la evenimentul caritabil.

UPDATE 17.12.2018

?️ Le-am cumpărat Tatianei și copiilor un aragaz.

UPDATE 20.12.2018

?️ Ana a vizitat din nou azi familia pentru a le face tuturor copiilor cadouri de Crăciun.

UPDATE 21.01.2019

Tatiana avea nevoie de bani, a avut o problemă cu alocația copiilor, dar credem că în martie se va rezolva.

UPDATE 15.03.2019

?️ Ținem periodic legătura cu Tatiana. Membri ai Asociației o ajută din cînd în cînd cu alimente.

UPDATE 18.04.2019

?️ Azi s-a semnat un precontract cu proprietara casei pe care o vom cumpăra pentru Tatiana, a primit cheile de la casa și urmează ca zilele astea să înceapă curățenia și să se mute acolo.

UPDATE 02.05.2019

?️ Tatiana și copiii s-au mutat de Paște în noua casă, după o săptămînă în care s-au ocupat de curățenie. Mai sînt multe de făcut, de turnat șapă, montat parchet, de adus și mobilă, dar toate acestea după finalizarea actelor. Momentan ne bucurăm că această familie a scăpat de frica că va ajunge iar în stradă…

UPDATE 14.10.2019

?️ În această casă există o sobă într-o cameră foarte mică, în care nu au loc toți copiii, deci trebuie să cumpărăm una. (aproximativ 1700 lei).  Mai vrem să le ducem cel puțin o tonă de brichete, așa cum am făcut-o și anul trecut, dar nu va fi suficient, pentru că vor face focul la două sobe. Costurile se ridică la 2600 lei (sobă + o tonă de brichete) sau 3400 lei (sobă + două tone de brichete).

DONEAZA PENTRU CAZ

Puteți dona în conturile Asociației:
Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501 sau direct pe site, aici.
Cont în euro: RO37BTRLEURCRT435773501 sau direct pe site, aici.
Beneficiar: Asociația „Împreună pentru buzoieni”
Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18

VREI SA AFLI MAI MULTE INFORMATII DESPRE CAZ?