Cazuri

[C]Elevă din Buzău are nevoie de susținere financiară

Elevă din Buzău are nevoie de susținere financiară
5.02.2019
O cunoștință ne-a solicitat ajutorul pentru a le găsi o locuință unor surori, care au fost nevoite să evacueze locuința în care locuiau cu chirie. Mama a plecat în afară și din luna noiembrie nu le-a mai trimis niciun ban. Tatăl este alcoolic și agresiv cu fata cea mare.

12.09.2019
Fetele ajunseseră în stradă efectiv. Fata cea mică a fost luată de tată, dar pe cea mare nu a vrut-o. I-am găsit într-un final o chirie la un apartament. Costurile de întreținere se ridică la cîteva sute de lei pe lună: 300 lei este chiria + întreținerea și utilități + mîncare și alte produse de care are nevoie o adolescentă. Pentru luna ianuarie a asigurat asociația chiria, dar va fi nevoie constant de suport financiar.

13.02.2019
I-am dus fetei cîteva produse necesare în orice gospodărie și mîncare. Avem nevoie de donații pentru următoarea chirie, pentru întreținerea și utilitățile pe ianuarie și bineînțeles pentru mîncare.

Cine poate ajuta, o poate face în conturile Asociației:
Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501
Cont în euro: RO37BTRLEURCRT0435773501
Beneficiar: Asociația "Împreună pentru buzoieni"
Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18

27.02.2019
Adolescenta se află în continuare în grija Asociației și a prietenilor noștri. Asociația se ocupă de plata chiriei și a utilităților, în timp ce alți membri o ajută periodic cu mîncare, produse de îngrijire, curățenie, plata abonamentului pe autobuz, dar și consiliere.