Cazuri

În grija noastră, după ce au părăsit-o părinții! – Avem nevoie de donați lunare!

UPDATE 5.02.2019

? O cunoștință ne-a solicitat ajutorul pentru a le găsi o locuință unor surori, care au fost nevoite să evacueze locuința în care locuiau cu chirie. Mama a plecat în afară și din luna noiembrie nu le-a mai trimis niciun ban. Tatăl este alcoolic și agresiv cu fata cea mare.

UPDATE 12.09.2019

? Fetele ajunseseră în stradă efectiv. Fata cea mică a fost luată de tată, dar pe cea mare nu a vrut-o. I-am găsit într-un final o chirie la un apartament. Costurile de întreținere se ridică la cîteva sute de lei pe lună: 300 lei este chiria + întreținerea și utilități + mîncare și alte produse de care are nevoie o adolescentă. Pentru luna ianuarie a asigurat asociația chiria, dar va fi nevoie constant de suport financiar.

UPDATE 13.02.2019

? I-am dus fetei cîteva produse necesare în orice gospodărie și mîncare. Avem nevoie de donații pentru următoarea chirie, pentru întreținerea și utilitățile pe ianuarie și bineînțeles pentru mîncare.

UPDATE 27.02.2019

? Adolescenta se află în continuare în grija Asociației și a prietenilor noștri. Asociația se ocupă de plata chiriei și a utilităților, în timp ce alți membri o ajută periodic cu mîncare, produse de îngrijire, curățenie, plata abonamentului pe autobuz, dar și consiliere.

UPDATE 3.06.2019

Michelle Art& Beauty și-a oferit serviciile pentru a avea grijă de părul adolescentei pe care o avem în grijă, astfel că îți mulțumim.
? Cu această ocazie vă invităm să intrați pe pagina fetei și să licitați pentru desenele postate acolo, astfel o ajutați să-și cîștige banii de buzunar: http://bit.ly/2Ul3Fgh

 

UPDATE 22.06.2019

? Azi sîntem în București cu adolescenta pe care o avem în grijă. De ceva timp învață singură coreeana de pe net, iar azi am dus-o la prima meditație!

UPDATE 29.06.2019

? Adolescenta pe care o avem în grijă e în drum spre București pentru meditațiile la coreeană. Doi voluntari s-au oferit să ajute cu transport de la gară pînă la locul de întîlnire și retur, motiv pentru care le mulțumim. De săptămîna viitoare, tînăra se va învăța să folosească un mijloc de transport în comun.
? De mîine va începe și cursuri de dans în Buzău.
Dacă vreți să ajutați la plata meditațiilor, (400 lei pe lună), a drumului (160 lei trenul/lună+ autobuzul/), a cursului de dans (80 lei/lună), puteți dona în conturile Asociației.

UPDATE 19.07.2019

? Adolescenta pe care o avem în grijă merge săptămînal la Bucuresti pentru meditațiile la coreeană. Cine vrea să ajute cu plata meditației și a drumului (150 lei), poate dona în conturile asociației. Avem nevoie și de bani pentru chirie, întreținere și utilități (500 lei).

 

UPDATE 26.07.2019 – Poză de la cea mai recentă meditație la coreeană.

 

UPDATE 30.07.2019

? În vizită la C. Ce vedeți acolo sînt desene realizate de ea, pe care le vinde pentru a face rost de bani de buzunar. Puteți licita pentru desenele ei de la 10 lei bucata, pe pagina de facebook Desenez pentru a mă întreține.

UPDATE  25.09.2019

? O vizităm periodic pe fata noastră. Revenim mereu cu actualizări ca o confirmare a faptului că este încă în grija noastră și avem nevoie de donații pentru plata chiriei, a utilităților, a întreținerii, a abonamentului la autobuz și a mîncării.

DONEAZĂ PENTRU CAZ

Puteți dona în conturile Asociației:
Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501 sau direct pe site, aici.
Cont în euro: RO37BTRLEURCRT435773501 sau direct pe site, aici.
Beneficiar: Asociația „Împreună pentru buzoieni”
Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18

VREI SA AFLI MAI MULTE INFORMATII DESPRE CAZ?