Cazuri

Patru copii au rămas pe drumuri după ce casa a ars într-un incendiu!

10.04.2019

? Toamna trecută, unei familii din județul nostru i-a ars casa. Primăria i-a ajutat să ridice o construcție nouă, dar mai este de lucru la aceasta. Momentan familia locuiește la o vecină. Au nevoie de materiale de construcție (40 de saci de multibat, 40 de saci de ciment, 3mcubi de scîndură, polistiren), mobilă (paturi, șifonier), uși exterior și interior. Mai e nevoie de scutece numărul 3.

 

UPDATE  20.05.2019

? Azi am vizitat familia. Ne bucurăm că am venit personal să vorbim cu toți, pentru că am descoperit cît de harnici sînt. Muncesc în două solarii, plus terenul din curtea unei vecine care i-a lăsat să locuiască acolo pînă își termină casa. Nu știau că vin, dar casa unde sînt adăpostiți era super ordonată și îngrijită. Primăria a ajutat ca noua casă să ajungă la stadiul la care se vede, dar mai au nevoie de multe. Dacă tot sînt aici vreau să le cumpăr măcar cimentul, 40 de saci, pentru că nu e diferență de preț față de oraș. Cine poate ajuta cu orice donație, o poate face în conturile Asociației.

 

UPDATE  22.05.2019

? Am cumpărat familiei căreia i-a ars casa un palet de ciment. Mai e nevoie de 25m2 de polistiren, 3m3 cubi de scîndură, pentru moment.

UPDATE 30.01.2020

Familia a reușit să reconstruiască casa și a fost ajutată și cu mobilarea acesteia.

Am continuat să ajutăm acest caz, le-am furnizat o tonă de brichete pentru foc, plătim căminul unuia dintre copii și le-am oferit o frumoasă aniversare copiilor mai mari.

Băiatul căruia îi plătim căminul este pasionat de box, iar acest sport l-a ajutat foarte mult să depășească trauma prin care a trecut cînd și-a văzut casa în flăcări. Este ambițios, iar antrenorul lui crede că are șanse să facă performanță.

 

UPDATE 12.05.2020

Zilele acestea i-am plătit lui Ionuț o restanță pe care o avea la cămin. Familia este bine și se ocupă cu mare grijă de solar, principala lor sursă de venit.

UPDATE 13.09.2020

Am donat copiilor rechizite și încălțăminte pentru noul an școlar.

UPDATE 30.10.2020

Ionuț este foarte pasionat de box și în general, de sport. De aceea, băiatul face acum și handbal și fotbal.

Pentru a continua antrenamentele, Ionuț are nevoie de echipament, după cum urmează:

*mănuși de box nr 6, pentru copii de 11 ani

*trening mărimea XS, genunchiere, cotiere, pantaloni scurți și tricou

*încălțăminte sport și crampoane nr 37.

 

 

VREI SĂ AJUȚI?