Cazuri

Patru copii au rămas pe drumuri după ce casa a ars într-un incendiu!

10.04.2019

🔶 Toamna trecută, unei familii din județul nostru i-a ars casa. Primăria i-a ajutat să ridice o construcție nouă, dar mai este de lucru la aceasta. Momentan familia locuiește la o vecină. Au nevoie de materiale de construcție (40 de saci de multibat, 40 de saci de ciment, 3mcubi de scîndură, polistiren), mobilă (paturi, șifonier), uși exterior și interior. Mai e nevoie de scutece numărul 3.

UPDATE  20.05.2019

🔶 Azi am vizitat familia. Mă bucur că am venit personal să vorbesc cu toți, pentru că am descoperit cît de harnici sînt. Muncesc în două solarii, plus terenul din curtea unei vecine care i-a lăsat să locuiască acolo pînă își termină casa. Nu știau că vin, dar casa unde sînt adăpostiți era super ordonată și îngrijită. Primăria a ajutat ca noua casă să ajungă la stadiul la care se vede, dar mai au nevoie de multe. Dacă tot sînt aici vreau să le cumpăr măcar cimentul, 40 de saci, pentru că nu e diferență de preț față de oraș. Cine poate ajuta cu orice donație, o poate face în conturile Asociației.

UPDATE  22.05.2019

🔶 Am cumpărat familiei căreia i-a ars casa un palet de ciment. Mai e nevoie de 25m2 de polistiren, 3m3 cubi de scîndură, pentru moment.

🔶 Caz încheiat, familia a primit și primește ajutor din partea altor persoane fizice și organizații.