Proiecte

Țăranul nostru, furnizorul nostru!

? „Țăranul nostru, furnizorul nostru” este un proiect cu mai multe obiective:

  •  sprijinirea familiilor nevoiașe să devină autonome și pe viitor să cîștige bani din munca pămîntului;
  • plantarea terenurilor din curți și din cîmp în vederea obținerii recoltei pentru consum propriu sau vînzare;
  • promovarea consumului local, de la țărani.

UPDATE 3.05.2019

?Solar pentru familiile muncitoare!

? Pentru că dorim să ajutăm familiile pe care le-am întîlnit să devină autonome și în același timp să le promovăm pe acelea care nu-și pun baza în ajutorul social, ne-am gîndit să construim un solar. Solarul le va ajuta să-și producă o mare parte din hrană și în viitor, chiar să facă comerț cu produse naturale românești.
?Am vorbit deja cu un constructor și cu un inginer agronom despre acest proiect, iar costurile ar putea ajunge la 6000-6500 lei. La început Asociația va oferi familiei toată infrastructura, inclusiv semințele.

? Prima familie care va beneficia de solar este foarte serioasă și muncitoare, soțul are carte de muncă, iar mama are grijă de cei 3 copii, dintre care, pe unul îl aduce săptămînal la meciurile de rugby.

 

UPDATE 30.05.2019

Azi montăm solarul! Preț 5500 lei (material – zinc, transport, montaj, folie de foarte bună calitate).

Azi montăm solarul! Cine vrea să doneze pentru acest proiect, o poate face în conturile Asociației. Preț 5500 lei (material – zinc, transport, montaj, folie de foarte bună calitate).Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501Cont în euro: RO37BTRLEURCRT0435773501Beneficiar: Asociația "Împreună pentru buzoieni"Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18 + card RevolutAbonare newsletter: http://bit.ly/2VOCG9p

Publicată de Asociația Împreună pentru buzoieni pe Joi, 30 mai 2019

Aproape gata! Prin acest proiect dorim să oferim famililor din rural oportunitatea să devină independente financiar și autonome.

 

UPDATE  31.05.2019

? Doi dintre copii familiei pentru care am cumpărat solarul au stat 4 ore în soare alături de echipa firmei și au ajutat la montaj. Sînt foarte nerăbdători să înceapă plantarea.

UPDATE  4.06.2019

Acesta este solarul familiei pe care ne-am dorit să o ajutăm pentru a-și dezvolta o mică afacere muncind pămîntul românesc!

UPDATE  5.06.2019

? Peste 250 de răsaduri primite cadou pentru familia căreia i-am construit un solar, de la un simpatizant al Asociației.

?‍??‍? Peste 250 de răsaduri primite cadou pentru familia căreia i-am construit un solar, de la un simpatizant al Asociației.➡️ Revenim cu poze după plantare, pînă atunci poți dona pentru achitarea solarului în conturile Asociației:Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501Cont în euro: RO37BTRLEURCRT0435773501Beneficiar: Asociația "Împreună pentru buzoieni"Paypal: https://www.paypal.me/impreunaptbuzoieni18 + card RevolutAbonare newsletter: http://bit.ly/2VOCG9p

Publicată de Asociația Împreună pentru buzoieni pe Luni, 3 iunie 2019

? Răsadurile au fost plantate, așteptăm recolta!

UPDATE  7.08.2019

În solar se coc legumele, dar producția de acum va fi consumată de către familie, o parte congelată pentru iarnă, iar altă parte va fi donată unei familii nevoiașe din sat. Felicităm familia pentru decizia de a dona o parte din producție!

 

? Acum, că și acest proiect a fost pus în mișcare, nu ne rămîne de făcut decît să-l extindem la următoarele familii care vor dori să muncească. După ce le vom cumpăra mai multor familii solarii și vom începe să avem producție serioasă, intenționăm să punem bazele unei asociații, dar pentru asta avem nevoie de donațiile voastre, deoarece prețul unui solar de calitate și de o mărime care să ajute la o producție cît mai mare costă. Puteți sprijini acest proiect prin donații în conturile asociației, în lei în euro sau pay pal.  Următoarele solarii vor fi construite în primăvara anului 2020.