Cazuri

Fata nu vorbește, băiatul are retard și nepotul are epilepsie

PREZENTARE CAZ - 23.02.2020

O familie muncitoare a rămas fără acoperiș, în urma vîntului de acum două săptămîni. Familia are cinci membrii, părinții, doi copii și un nepot luat în plasament, după ce mama lui l-a părăsit la 7 luni. Fata cea mare are 14 ani și nu vorbește din cauza anxietății de care suferă, fratele ei de patru ani bea numai lapte și are epilepsie, iar nepotul de 10 ani, luat în plasament este diagnosticat cu un retard ușor și deficiențe semnificative ale comportamentului.
Familia crește animale, nu este o familie săracă, dar acum, la vizita pe care am făcut-o, mama nu avea nici bani de lapte pentru băiat. Lucrările la acoperiș au costat-o 20000 lei, din care a achitat jumătate, cardul ei se află în posesia celui care le-a cumpărat materiale și le-a făcut lucrarea, pentru a-și recupera banii. Practic, familia nu are nici un venit, se bazează pe faptul că va mai tăia animale și va vinde brînză.
Am ajutat mama cu bani de lapte și am promis că îi vom promova cazul. Ea nu cere nimic, dar noi vrem să o ajutăm să scape de datoria de 10000 lei. Am văzut atît actele care dovedesc bolile copiilor, cît și facturile de la acoperiș.
Donații se pot face direct în contul mamei: RO28CECE001946364205511, beneficiar Duran Anișoara.
Mărimile copiilor: Gabriela, 14 ani, 36 la încălțări. Robert, 10 ani, 35 la încălțări. Ionuț, 4 ani, 25 la încălțări.

UPDATE - 09.03.2020

Familia le mulțumește tuturor persoanelor care au donat. Aceștia sunt acum mai aproape de plata întregii sume pentru construirea noului acoperiș.
Puteți ajuta familia în continuare cu donații. Vă reamintim ca aceștia nu au niciun venit, cardul lor bancar fiind la persoana care a construit noul acoperiș, până când aceasta își recupereaza toți banii pentru lucrare.

VREI SĂ TE IMPLICI?