Agricultură Pentru Toți

Solar 1 – Agricultură Pentru Toți

Solar pentru familiile muncitoare!
Prima acțiune din cadrul proiectului Agricultură Pentru Toți(citește mai multe despre proiect aici).
Primul beneficiar al proiectului este o familie foarte serioasă și muncitoare, care așteaptă cu nerăbdare să planteze primele semințe.

UPDATE - 30.05.2019

Azi montăm solarul! Preț 5500 lei (material – zinc, transport, montaj, folie de foarte bună calitate).

UPDATE - 31.05.2019

Doi dintre copii familiei pentru care am cumpărat solarul au stat 4 ore în soare alături de echipa firmei și au ajutat la montaj. Sînt foarte nerăbdători să înceapă plantarea.

UPDATE - 04.06.2019

Acesta este solarul familiei pe care ne-am dorit să o ajutăm pentru a-și dezvolta o mică afacere muncind pămîntul românesc!

UPDATE - 05.06.2019

Peste 250 de răsaduri primite cadou pentru familia căreia i-am construit un solar, de la un simpatizant al Asociației.

UPDATE - 07.08.2019

În solar se coc legumele, dar producția de acum va fi consumată de către familie, o parte congelată pentru iarnă, iar altă parte va fi donată unei familii nevoiașe din sat. Felicităm familia pentru decizia de a dona o parte din producție!
Acum, că și acest proiect a fost pus în mișcare, nu ne rămîne de făcut decît să-l extindem la următoarele familii care vor dori să muncească. După ce le vom cumpăra mai multor familii solarii și vom începe să avem producție serioasă, intenționăm să punem bazele unei asociații, dar pentru asta avem nevoie de donațiile voastre, deoarece prețul unui solar de calitate și de o mărime care să ajute la o producție cît mai mare costă.

Vrei să te implici?