Cazuri

Un băiețel a fost martor la moartea mamei sale

PREZENTARE CAZ

Ștefan împlinește anul acesta 12 ani, însă copilăria nu se desfășoară ca a altor copii de vîrsta lui. Acum 4 ani mama băiatului a murit, iar el a fost martor al acestui eveniment nefericit. Tatăl avea un serviciu bun, dar a trebuit să renunțe, pentru că nu avea cu cine să lase copilul după moartea soției. În prezent, situația e aceeași, chiar dacă băiatul a crescut, nu se poate descurca singur din cauza problemelor psihie ce au apărut în urma tragediei menționate. Tatăl muncește prin sat, dar se descurcă greu cu banii. Ștefan merge regulat la școală, are nevoie de haine, încălțăminte. Vrem să-l ajutăm cu un pachet zilnic pentru școală, ce ar putea fi plătit la magazinul alimentar din apropiere.

UPDATE - 25.03.2020

Acum 2 săptămâni, a fost plătit pachetul de mâncare pentru școală, până în aprilie, la un magazin de lângă școala la care merge baiatul.
Datorită situației actuale generată de COVID-19, tatăl a cumpărat de suma respectivă alimente pentru câteva zile.

UPDATE - 30.04.2020

E nevoie de sprijin financiar pentru achitarea unei datorii de 130 LEI la curent. Aceștia sunt în urmă cu plata curentului și riscă să fie deconectați.
Vă reamintim că tatăl a fost nevoit să renunțe la locul de muncă pentru a-l putea crește pe băiat.

UPDATE - 04.05.2020

S-a rezolvat cu factura pentru lumina și pentru că s-au strâns mai multe donații, am mai ajutat familia cu alimente și bani.

VREI SĂ CONTRIBUI?