Cazuri

Cinci copii cresc pe dealurile sărăciei

PREZENTARE CAZ

Am cunoscut o familie care locuiește la peste 50 km de oraș acum doi ani și jumătate. Vizitam alt caz în acea zi, dar întrebând în sat de familii sărace, am fost îndrumați către patru copilași (la vremea aceea) săraci, dar fericiți. Părinții ne-au lăsat o impresie bună, astfel că ne-am întors acolo cu donații și am continuat să-i ajutăm. Au făcut parte din programul Adoptă un copil și au fost vizitați de mai mulți oameni de-a lungul timpului, deși se ajunge destul de greu la ei.

Părinții muncesc în sat și au o mică grădină, cu toate astea și-au trimis copiii la școală. Pe mamă am ajutat-o cu mai multe chestiuni personale, pe care le vom ține private.

I-am mai donat bani, dar i-am propus să tricoteze pentru a mai scoate ceva în plus, dar cei cinci copii nu i-au lăsat timp și pentru asta. I-am lăsat materialele necesare, în ideea că într-o zi va avea timp. Însă, mare ne-a fost surpriza să ne trezim cu un telefon din partea ei în care ne spunea că a făcut trei săculeți, dar nu ea, ci soțul ei îi confecționase. La următoarea întâlnire pe care am avut-o pentru a-i dona niște bani, deoarece greu mai este să crești cinci copii, ne-a înmânat cele trei produse pe care le puteți vedea mai jos.

Prețul este de 35 lei pentru fiecare articol și cumpărarea acestora, nu doar că va ajuta familia cu bani pentru alimente și alte cheltuieli, dar o va încuraja să facă și alte articole pe viitor.

Dacă vrei să cumperi, ne poți trimite un mail la office@impreunapentrubuzoieni.ro.

UPDATE 28.05.2020

Am dat familiei bonuri de masă și bani care să îi ajute pentru o perioada cu cheltuielile.

VREI SĂ CONTRIBUI?