Cazuri

Cei mai chinuiți copii pe care i-am întâlnit!

PREZENTARE CAZ

Eram în căutare de noi cazuri și împărțeam haine prin mai multe sate. Ajunși la o familie anume, o fetiță de 10 ani a vrut să meargă cu noi să vadă și ea cui mai ducem. Dar nu doar asta a făcut, ci ne-a îndrumat către prietena ei cea mai bună, care provenea din cea mai săracă familie din sat. Și așa a fost, am descoperit o familie săracă, cu 7 copii + o nepoată și cu multe probleme. Am decis să preluăm cazul. Asta s-a întâmplat acum doi ani, timp în care am ajutat astfel: donații periodice de alimente, produse de îngrijire, haine noi și donate, medicamente, produse electrocasnice, telefoane, saltele, bicicletă (pentru băiatul cel mare să meargă la câmp, deoarece a fost nevoit să se lase de școală), brichete pentru foc, rechizite în fiecare an, 3 copii au fost încadrați la proiectul Pachetul de prânz, am fost cu ei la doctor când viața le-a fost în pericol din cauza intoxicațiilor + alte drumuri la spital din alte motive, le-am serbat zilele de naștere, am avut grijă de sora cea mare în maternitate înainte și după naștere, le-am găsit copiilor *părinți adopotivi* în cadrul proiectului Adoptă un copil, le-am reparat soba (tot fumul ieșea în casă și îmbolnăvea copiii) și în general ne-am îndreptat toată energia către copii.

Copiii sunt încă la școală și pentru ei este cel mai mult nevoie de ajutor. Pentru că avem multe cazuri preluate de curând, căutăm persoane care să viziteze personal acești copii și să-i ajute cu diverse donații (haine, rechizite, alimente). Menționăm că trei dintre copiii familiei + nepoata au nevoie de ajutor.

Datele familiei ne pot fi solicitate pe mail la office@impreunapentrubuzoieni.ro sau prin mesaj privat pe pagina asociației(aici).

VREI SĂ CONTRIBUI?