Cazuri

Nu au lemne, au nevoie de un frigider și tatăl e pe moarte!

PREZENTARE CAZ

Mariana este mamă a patru copii (unul cu handicap) și capul familiei. După ani de zile în care toată gospodăria a fost numai în grija ei, singurul sprijin fiind copiii mai mari, pe Mariana se pare că o așteaptă un alt necaz, deoarece soțul este bolnav de ciroză. După ani de zile în care a făcut abuz de alcool, tatăl copiilor este la pat, deformat, deloc o priveliște pe care copiii să o aibă în față zi de zi. Cu toate astea, Mariana îl îngrijește și își alină copiii, pregătindu-i pentru momentul inevitabil.

Copiii merg la școală, acum online. Florin și Roxana, copiii mari sunt pasionați de sport și de dans.

Amândoi învață bine, dar Florin a depășit așteptările familiei atunci când a obținut cea mai mare notă la română și locul 2 la capacitate pe comună.

Cine dorește să viziteze personal familia, ne poate solicita datele pe mail, office@impreunapentrubuzoieni.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook.

Florin – 16 ani, clasa a 10-a, mărimea 40 încălțăminte și S la haine.

Roxana – 14 ani, clasa a 7-a, mărimea 36 la încălțăminte și M la haine.

Răzvan și Denisa (gemeni) – 9 ani, clasa 1. Băiatul poartă 31 și fata 30.

La prima vizită le-am donat rechizite și coli de scris, pentru momentul în care vor relua școala și le-am făcut o donație în bani.

Ei au nevoie urgent de lemne și de un frigider (cel pe care îl au e mult prea mic pentru toată familia). Pentru donații, puteți accesa link-ul de mai jos.

FII PARTE DIN SCHIMBARE