Cazuri

14 suflete cu povești tragice de viață locuiesc în aceeași casă!

PREZENTARE CAZ - 7.02.2022.

‼14 suflete locuiesc în aceeași casă. 7 adulți și 7 copii au povești tragice de viață, o parte dintre acestea le descoperiți in clip.
👉Am găsit astăzi, într-o localitate în apropiere de Buzău, o bunică cu handicap la un picior, cu un soț diagnosticat cu demență. Bunica are patru copii, doi dintre aceștia locuiesc cu ea. Un băiat are piciorul amputat și are 5 copii. Alt băiat, diagnosticat cu epilepsie, a fost nevoit să se mute și el în această locuință, după ce casa i-a luat foc.
🧐Ne-au atras atenția doi nepoți:
1. Raluca, de 14 ani, părăsită de mamă, poartă orteză și are nevoie de un tratament lunar (pentru problemele osoase și pentru sistemul nervos) de aproximativ 300 – 400 lei.
2. Laurențiu, de 9 ani, a cărui mama i-a murit și care a rămas fără haine, ghiozdan și rechizite, după ce casa i-a luat foc.
👉Bunica are nevoie de ajutor financiar (are datorii la bănci), de alimente și de o mașină de spălat. Sora lui Laurențiu e măritată și are un bebeluș de 5 luni, pentru care putem dona scutece și lapte praf.
👉Mai avem nevoie de rechizite pentru cei 4 frați ai Ralucăi, de medicamente pentru Raluca (MSM de la Solaray, Kollagen și Liv 52), celelalte tratamente fiind gratuite.

FII PARTE DIN SCHIMBARE