Menstră Gratis

Proiect prin care ne propunem să le asigurăm pachete cu absorbante și pastile fetelor și femeilor din mediile defavorizate.

Prezentare

Te-ai întrebat vreodată cum afectează menstruația fetele și femeile sărace? Noi ne-am întrebat, după care am căutat raspunsuri:
– elevele lipsesc de la școală: nu au bani de absorbante sau au menstruația abundentă, se pătează și devin ținta glumelor,
– în 2019, multe femei nu folosesc absorbante, ci cîrpe, tot din lipsa banilor,
– nu au bani pentru pastilele care le-ar putea diminua durerile menstruale.
După ce ne-am convins că există foarte multe femei care au nevoie de ajutor financiar pentru a trece mai ușor peste acest moment periodic, din viața lor, ne-am hotărât să începem derularea acestui proiect, pe care l-am numit „Menstra Gratis”.
În scurt timp am primit foarte mult sprijin din partea comunității și astfel am derulat prima acțiune oficială din cadrul proiectului, la data de 11 noiemberie 2019, în Pogoanele.

Obiective Proiect

sprijinirea femeilor din mediile defavorizate
donarea de pachete cu absorbante și pastile pentru dureri menstruale

Ajută-ne să ne atingem obiectivul

Întrebări Frecvente

1. Cand a fost prima actiune din cadrul proiectului?
Prima acțiune s-a desfășurat în noiembrie, 2019, la Liceul Tehnologic din Pogoanele..
2. De ce am ales sa incepem acest proiect?
Am ales să începem acest proiect pentru că am vazut o problema reală în comunitate, problemă pe care multe instituții o sar cu vederea. Obiectivul principal este să sprijinim femeile aflate in medii defavorizate.
3. Cum pot ajuta?
Poți ajuta cu donații financiare sau cu produse pe care le vom dona la acțiunile următoare. Acestea vor fi listate mai sus, la secțiunea "Următoarea Acțiune".

Vrei să te implici în proiect?

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Datele dumnevoastră vor fi utilizate în conformitate cu Politica de confidențialitate