Sprijin Pentru Educație

Proiect prin care ne propunem echiparea școlilor sărace din județ, cu materiale didactice și cu oricare materiale necesare atelierelor dezvoltate de profesori și/sau educatori.

Prezentare

Am început să ducem brichete la începutul acestui an, dar nu aveam puterea financiară de acum, astfel că donam cazurilor în jur de 10 pachete de brichete, care din păcate nu ajungeau o perioadă prea mare de timp. Am fost ajutați și de firma de la care cumpărăm, care ne-a donat cîteva pachete de brichete, astfel am putut ajunge la unele dintre cele mai grave cazuri. Anul acesta (sezonul 2018-2019) am reușit să echipăm 14 familii cu cel puțin o tonă de brichete fiecare (unele familii au primit două tone). Firma de la care am achiziționat brichetele se numește Real Eurotrans și este unul dintre sponsorii Asociației. Detalii despre produsele și serviciile acestei firme, puteți găsi pe site.

Obiective Proiect

echiparea școlilor din mediul rural
susținerea educației în mediul rural

Următoarea Acțiune

În cadrul următoarei acțiuni ne-am propus să echipăm școala din Calvini.
Conducerea școlii ne-a spus de ce au nevoie, noi ne-am notat toate produsele și am început strângerea de donații dedicată acestei acțiuni.

Calvini
NESTABILIT
cărti actuale pentru clubul de lectură de la școală
materiale pentru pictură, care vor fi folosite de către clubul de pictură al școlii
pixuri
coli albe
coli colorate
culori
carioci

Ajută-ne să ne atingem obiectivul

Întrebări Frecvente

1. Cand a fost prima actiune din cadrul proiectului?
Prima acțiune s-a desfășurat în luna ianuarie, la școala din comuna Năeni.
2. De ce am ales sa incepem acest proiect?
Am inițiat acest proiect din dorința și nevoia de a susține educația copiilor proveniți din medii defavorizate. De fapt, acest proiect este dedicat acestor copii, deoarece prin intermediul școlilor am putut identifica nu doar carențele de materiale didactice cu care acestea se confruntă, ci și lipsurile pe care le au copiii săraci care învață la aceste școli.
3. Cum pot ajuta?
Poți ajuta cu donații financiare sau cu materialele necesare echipării fiecărei școli, pe care le vom lista la fiecare școală.

Vrei să te implici în proiect?